BURDUR / MERKEZ - Taşkapı Ortaokulu

May

Atatürk Büstümüzü Yeniledik ve İçine Gelecekte Büst Tekrar Yenilenmesi Gerektiği Zaman Açılıp Okunabilecek Bir Mektup Yerleştirdik.

Şbt

Ara

MAKÜ Tarih, Bilim ve Ekonomi Topluluğu tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, MAKÜ ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen ‘Hayaller İçin İlk Adım Projesi okulumuz Öğrencileri ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz Burdur’un tarihi mirasını tanıdılar ve İstanbul’da yer alan tarihi ve kültürel mekânlarını Öğr. Gör. Uğur TOZKOPARAN ve Arş. Gör. Onur YAYLA’ nın rehberliğinde gezdiler.

Ara

Okulumuzda 5-A ve 6-A sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte kodlama saati etkinliğini eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdik ve öğrencilerimize sertifikalarını dağıttık.

Kas

Adımlarımızın biçiminin ne önemi var, mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir.

Ekm

Okulumuzun Yeni Çeşmesi Taşkapı Köyümüzün Hayırsever Ailesi Varollar Tarafından Yaptırılmıştır.

Okulumuz, Öğrencilerimiz ve Halkımız Adına Çok Teşekkür Ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Etkinlikleri öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin katkıları ile gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen koşu yarışmasında Yıldız Kızlarda okulumuzdan Kamile SAĞLAM birinci, Serap KIRIŞ ikinci, Duygu CAN üçüncü, Rabia AKTAŞ dördüncü, Yıldız Erkeklerde ise Akgün ÇELİK üçüncü oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuz Küçük Kızlar Voleybol Takımı İlimizde 1. Oldu. Emeği Geçen Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize, İdarecilerimize ve Okul Personelimize Teşekkürlerimizi Sunarız.