BURDUR / MERKEZ - Taşkapı Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Etkinliği Düzenlendi.

Mrt

Ara

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Kas

Hem BİGEP kapsamında öğrencilerimizle bire bir iletişim kurup soru çözümü yapmak hem de zekâ oyunları konusunda öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla okulumuzda "Zekâ Oyunları Sınıfı" oluşturulmuştur.

Kas

Okulumuzda 24 Ekim 2019 tarihinde "BİGEP" kapsamında 8.sınıf öğrencilerine uygulanan deneme sınavının sonuçlarını değerlendirmek , "BİGEP" hakkında velileri bilgilendirmek, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak ve okul-veli-öğrenci iletişimini daha da artırmak üzere veli toplantısı yapılmıştır.

Ara

Mustafa Kemal Atatürk´ü, Vefatının 81. Yılında Saygı, Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Taşkapı Ortaokulu Oryantiring İle Kodluyor Kodlama Haftası Etkinliğimiz

Okulumuzda İlköğretim Haftası ve 15 Temmuz Şehitleri Anma Töreni düzenlendi.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

May

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz KUTLUER ve öğrencileri Teknoloji ve Tasarım dersinde tahta araçlar tasarlayıp ürettiler. Bu araçlar ile öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okulda çok güzel bir gün geçirdiler. Bu mutlu gün için emeklerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrenci başarısının artırılmasında okul aile işbirliğinin önemli rol oynadığı bilinmektedir. Bu kapsamda Taşkapı Ortaokulu’nda, Aralık 2018’de başlayan “Öğretmenim Evimde e-Twinning Projesi” kapsamında öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve akademik olarak başarılarını artırmak amacıyla okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri ile planlı veli ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Öğrenci ve öğretmenlerimizle beraber öğrenci velilerimize ziyarete giderek okul aile işbirliğini güçlendirerek okul ve veli iletişimini canlı tutmaya çalışıyoruz ve öğrencilerimizin ev ortamlarını yakından görme fırsatı buluyoruz. Bu proje, e-Twinning portalında planlanarak ve şuan için 19 ortak ile çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülmektedir.  Bize bu konuda destek olan öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve e-Twinning ortaklarımıza teşekkür ederiz.